Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g salsa
- 50 g queijo parmesão
- 250 g espinafres descongelados escorridos
- 300 g salmão fresco cortado em cubos
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 800 g água
- 600 g batata (de casca vermelha, p/ fritar) cortada em cubos
- 2 ovos
- 100 g cebola
- 100 g cenoura
- 30 g azeite
- 200 g natas
- ½ limão, só o sumo
- 1 c. chá de mostarda
- Voeding
- per 6 doses
- Calorieën
- 2826 kcal
- Eiwitten
- 114 g
- Koolhydraten
- 192 g
- Vetten
- 204 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 Min
Massa com salmão e espinafres
40min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Empadão de peixe
1 Std.
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5 min
Massa com molho de legumes e queijo
1 Std.
Peixe escondido da horta
1 Std. 20 Min
Lasanha de atum
1 Std.
Canelones de salmão
1 Std.
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min