Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de fiambre
- 150 g fiambre
- 200 g queijo-creme
Massa lêveda
- 270 g água
- 15 g leite em pó
-
15
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 480 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pão
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 20 g açúcar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 8349.4 kJ / 1995.6 kcal
- Eiwitten
- 67.4 g
- Koolhydraten
- 272.6 g
- Vetten
- 69.9 g
- Verzadigd vet
- 36.4 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 3020.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empada Galega
35 Min
Bolinhas de chourição
1 Std.
Empanadas de atum
1 Std.
Dip de tomate e queijo-creme
5 Min
Bola rápida de carne
55 min
Sopa dourada
45 Min
Salada desconstruída
35 Min
Guisado de frango – na sanduíche
2 Std. 55 Min
Pão com espinafres e ovo
2h 30min
Minitartes de queijo e fiambre
1 Std.
Cocktail neve
15 min
Lombinhos de porco com molho de tomate
1 Std. 30 Min