Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de fiambre
- 150 g fiambre
- 200 g queijo-creme
Massa lêveda
- 270 g água
- 15 g leite em pó
-
15
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 480 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pão
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 20 g açúcar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 8349.4 kJ / 1995.6 kcal
- Eiwitten
- 67.4 g
- Koolhydraten
- 272.6 g
- Vetten
- 69.9 g
- Verzadigd vet
- 36.4 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 3020.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quadrados de chocolate
30min
Scones com pepitas de chocolate
45 min
Fondant de chocolate
15min
Mini quiches
1u.
Gelado de doce de leite condensado
14h
Ganache
20min
Bolinhas de chourição
1u.
Cookies de chocolate
50 min
Crepes de bacalhau
1u. 15min
Sanduíche minhoca
30min
Molho de cacau
20min
Leite com chocolate
10min