Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g cukru
- 150 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 3 jajka
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1459.8 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 38 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 Min
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Sos karmelowy
1h 30min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 Min
Mini tarty z kremem cytrynowym
3u. 15min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 Std.
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g
20 Min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1h 15min
Pistacjowe chantilly
4h 40min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 godz. 10 min