Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g de aceite vegetal
of 20 g de aceite de oliva - 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 200 g de pimiento rojo, en cubos (2 cm)
- 170 g de cebolla, en gajos
-
20 - 30
g de chiles chipotle, secos
of 20 - 30 g de chiles jalapeños en escabeche - 400 g de jitomate triturado
- 100 g de puré de tomate
- 1 ½ cdita de azúcar
- 600 g de carne molida de res
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 cubo de caldo de carne - 500 g de frijoles cocidos, escurridos
- 2 cdas de hojas de cilantro, frescas, para decorar
- 150 g de guacamole, para servir
- 100 g de crema ácida, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 16.1 g
- Natrium
- 1490 mg
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Fideo seco con arroz
35 Min
Salteado asiático con noodles TM6
45 min
Carne en su jugo
35 Min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Adobo con carne
50 min
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2h
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Ravioles a la napolitana
50 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min