Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jitomate
- 1200 g de agua
- 200 g de pimientos, desvenados y en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cubos de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 500 g de mejillones
- 2 huevos
- 300 g de filetes de pescado
- 60 g de arroz
- 250 g de camarones, con cáscaras y cabezas
- 1 rama de cilantro, picado, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1172 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tradicional barbacoa hidalguense
3sa
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10min
Lentejas estofadas
9h
Mayonesa
5 dk
Sopa de pescado
55min
Mole de pimienta
25 dk
Sopa de mariscos
40 dk
Camarones al ajillo
35 dk
Caldereta de Sardinas
1sa 15 dk
Caldo de camarón
25 dk
Lomo de cerdo en adobo navideño
1sa 40 dk
Birria
14 Std.