Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jitomate
- 1200 g de agua
- 200 g de pimientos, desvenados y en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cubos de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 500 g de mejillones
- 2 huevos
- 300 g de filetes de pescado
- 60 g de arroz
- 250 g de camarones, con cáscaras y cabezas
- 1 rama de cilantro, picado, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1172 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Almejas a la marinera
1 godz. 10 min
Ceviche de pescado
3h 25min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Sopa de mariscos
40min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1h
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Ceviche
30min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Caldo de camarón
25min