Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 275 g każde)
- 100 g maku
- 60 g cukru
- 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g masła
- cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka z likierem jajecznym
1h 20min
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2 Std. 5 Min
Babka orzechowa
1h
Babka drożdżowa z lukrem
2h 50min
Babka marchewkowo-pomarańczowa
1 Std. 40 Min
Florentynki
2 Std.
Ciasto makowe
1h
Przekładaniec cytrynowy
6u. 30min
Kruche ciasteczka kokosowe
1h 10min
Babka makowa
1h 20min
Wieniec z makiem i morelami
1 Std. 30 Min
Rogaliki orzechowo-waniliowe
1 Std. 40 Min