鑲蔬菜

鑲蔬菜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 櫛瓜 (約130克)
    2 條
  • 茄子 (約400克)
    2 條
  • 白洋蔥 (約120克)
    2 顆
  • 500 克
  • 特級初榨橄欖油 多備一些塗抹和烤前淋灑用
    10 克
  • 麵包粉
    100 克
  • 新鮮羅勒葉
    10 片
  • 1 顆
  • 牛奶
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9 g
Calorieën 1018 kJ / 243 kcal
Vetten 10 g
Vezels 5.7 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...