Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Masa hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla Lurpak® congelada en trozos pequeños (1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
- harina para espolvorear
Mantequilla dulce
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Masa de brioche coloreada
- ¼ - ½ cucharadita de colorante rojo
Montaje
- harina de repostería para espolvorear
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2825 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 158.3 mg
Alternatieve recepten
Galletas de mantequilla
50min
Macarons de chocolate
2h 30min
Galletas animal print
1h 30min
Plum cake y refresco de frutas naturales
2h
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Galletas de manteca y coco
1h 10min
Pan rápido
50min
Galletas danesas
35 min
Muffins de beicon y queso (sin gluten)
1h
Croissant de masa brioche hojaldrada
6hod. 40min
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Cake de limón con glaseado blanco
1h 15min