Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Masa hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla Lurpak® congelada en trozos pequeños (1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
- harina para espolvorear
Mantequilla dulce
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Masa de brioche coloreada
- ¼ - ½ cucharadita de colorante rojo
Montaje
- harina de repostería para espolvorear
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2825 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 158.3 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho cuatro cuartos
1 Std. 40 Min
Bizcocho genovés
1h 50min
Glaseado blanco
5min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Ñoquis de patata
50min
Croquetas de arroz con mozarella
40 min
Hamburguesa de carne deshilachada estilo BBQ (BBQ pulled pork buns)
1 Std. 30 Min
Bizcochos de soletilla
35 min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1h 15min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Panecillos de leche y mantequilla (Butter rolls)
3sa 10 dk