Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavaroise de vainilla
- 250 g de chocolate blanco en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
Bavaroise de fresa
- 300 g de fresas en cuartos
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 41.6 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Postre de queso con coulis de arándanos
1h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Postre de limón
5min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 Std. 40 Min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 Std. 15 Min
Postre rápido de mango con fresas
10 min
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Panna cotta de arándanos
6h 20 min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 godz. 10 min
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45 min