Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 50 g de tomate
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de queso azul
10min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Sofrito de cebolla y ajo
10min
Mayonesa
5min
Puré de patata
50 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Salsa aurora (Espesar)
15min
Salsa cóctel
5min
Tomate frito
25 min
Sofrito de verduras
15min
Salsa a la pimienta
20min
Mayonesa a la francesa
5min