Masa para empanada con levadura

Masa para empanada con levadura

4.7 122 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
1000 g

Ingrediënten

  • 50 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de vino blanco
  • 90 g de manteca de cerdo
    90 g de mantequilla
  • 1 huevo
  • 30 g de levadura prensada fresca
    3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 450 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
  • harina de fuerza para espolvorear
  • 1 huevo batido para pintar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 249.2 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 1320 kJ / 315 kcal
Vetten 15.9 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 34.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...