Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 500 g Bulgur
- 400 - 800 g Wasser
- ½ - 2 EL Öl
- ½ - 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1024 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Jasminreis, gekocht
35min
Pilze anbraten (300 g)
25 min
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Auberginen anbraten (200 g)
30 min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Dinkelkörner, gekocht
8h 40 min.
Gemischtes Gemüse anbraten
30 min
Auberginen anbraten (400 g)
35min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13h 40 min
Hirse, gekocht
45 min
Brauner Langkornreis, gekocht
55 min
Paprika anbraten (400 g)
25 min