Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 40 mg
Alternatieve recepten
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Etli Bamya
1h 10min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Musakka
1h 10min
Kabak Lazanya
45 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min