Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, ilość do natłuszczenia formy
- 4 jajka
- 120 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego - 120 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia (optioneel)
- 1 szczypta soli (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 608.5 kJ / 145.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 49.4 mg
Alternatieve recepten
Karpatka
5h
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2h 55 min
Ciasto kruche słodkie
2h
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7h 55 min
Masa maślana
5 min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Tort czekoladowy z truskawkami
2h 30 min
Tort czekoladowy z wiśniami
8h
Tort Marysieńka
9h 30min
Biszkopt czekoladowy
4 Std.
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.