Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruche ciasto
- 150 g cukru
- 350 g mąki pszennej
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- 40 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 25 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa serowa
- 5 jajek
- 200 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu, tłustego, w kostce, pokrojonego na kawałki
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 20 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1576.6 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 362.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2h 5min
Królewiec
9h 45min
Sero-makowiec
9 Std. 40 Min
Sernik rosa
1 Std. 30 Min
Babka "Trójniak"
1h 35min
Sernik krakowski
4 Std. 55 Min
Sernik wiedeński
9h 45min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 Std. 50 Min
Sernik Izaura
2h
Babka marmurkowa
2 Std. 10 Min
Klasyczny jabłecznik
1 Std. 30 Min
Ciasto pleśniak
3h 15min