Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruche ciasto
- 150 g cukru
- 350 g mąki pszennej
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- 40 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 25 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa serowa
- 5 jajek
- 200 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu, tłustego, w kostce, pokrojonego na kawałki
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 20 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1576.6 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 362.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sero-makowiec
9h 40min
Babka piernikowa z powidłami i polewą czekoladową
2u. 5min
Karpatka
5h
Sernik Izaura
2h
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Sernik krakowski
4 godz. 55 min
Sernik rosa
1h 30min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6h 50 min
Ciasto pleśniak
3u. 15min
Klasyczny jabłecznik
1h 30min
Babka marmurkowa
2h 10min
Babka "Trójniak"
1h 35min