Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farsz
- 100 g grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
- 600 g wody
- 500 g kapusty kiszonej, dobrze odsączonej
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 120 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 30 g oliwy z oliwek
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki cukru
Ciasto
- 550 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 30 g oliwy z oliwek
- 300 g wody, ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- sól, do gotowania pierogów
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2373.9 kJ / 567.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 90.8 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1160.4 mg
Alternatieve recepten
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami
3 Std. 30 Min
Krokiety z grzybami i kapustą
2h 10 min
Karpatka
5h
Pierogi ruskie
1 Std. 30 Min
Krokiety z mięsem i pieczarkami
1 godz. 15 min
Oponki serowe
45 min
Makowiec świąteczny
2h 10 min
Pączki
1 Std. 20 Min
Faworki - róże
1h 10min
Pierogi z mięsem
1 godz.
Kopytka
40 min
Faworki na żółtkach z piwem
2 Std. 30 Min