Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g jabłek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 250 g mleka
- 2 jajka
- 50 g cukru
- 50 g oleju, plus dodatkowa porcja do smażenia
- 30 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2305.9 kJ / 551.1 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 82.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 100.2 mg
Alternatieve recepten
Placki ziemniaczane
45 Min
Pierogi leniwe
45 Min
Naleśniki z serem
1h
Racuchy z jabłkami
35 Min
Naleśniki
1 godz. 15 min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1h
Placki bananowe
30 Min
Oponki drożdżowe z pomarańczową nutą
2h 15min
Bułeczki "Stokrotka"
1h 5min
Omlet biszkoptowy
10 Min
Gofry tradycyjne z dżemem gruszkowym
2 godz. 30 min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20 Min