Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto na tartę
- 75 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa porcja do natłuszczenia formy
- 150 g mąki pszennej, plus dodatkowa porcja do posypania
- 1 szczypta soli
-
½
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of ¼ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego - 50 g wody
Nadzienie
- 900 - 1000 g jabłek (np. Reneta, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin, Gravenstein), bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 30 g cukru
- 10 g masła
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 927.6 kJ / 221.7 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 21.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1 Std. 40 Min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1 Std. 40 Min
Tort porowy
1 godz. 30 min
Placek lotaryński
45min
Tarta z jagodami, kremem śmietankowym i migdałami
2 godz. 50 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min
Ciasto cytrynowe
2 godz.
Tarta cytrynowa z pianą z białek
1 godz. 30 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Ciasto jogurtowe
1 Std. 40 Min
Jabłecznik
55min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1 godz. 10 min