Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 220 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki pszennej chlebowej
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 1 łyżeczka soli
Dodatki
- 250 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 200 g serc karczochów, w oleju, odsączonych, pokrojonych na ćwiartki
- 50 g pieczarek, pokrojonych w plastry
- 50 g czarnych oliwek, bez pestek
- 20 g filetów z anchois, w oleju (5-6 szt.)
- 300 g przecieru pomidorowego, typu passata
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- oliwa z oliwek, do skropienia (ok. 40 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2990.5 kJ / 714.8 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 90.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1324.1 mg
Alternatieve recepten
Pizza na dwie blachy z sosem pomidorowym i mozzarellą
1 Std. 40 Min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min
Pizza z szynką parmeńską i rukolą
40min
Pizza sycylijska
2u. 5min
Pizza z szynką i nektarynkami
2h 10min
Pizza pepperoni z pieczarkami
2h 10min
Pizza margherita
2h 10min
Pizza hawajska
30min
Pizza w dwóch smakach
1 Std. 40 Min
Pizza salami z serowym brzegiem
1h 50 min.
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50min
Pizza z serowym brzegiem
2u. 20min