![Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6 Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de sirloin de res, (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- 1 cdita de sal de grano, o al gusto
- ¾ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- 4 ramitas de tomillo fresco
- agua, para sumergir las bolsas
- 1400 g de agua (aprox.), asegúrese que la bolsa esté completamente sumergida
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 50 g de echalot
- 1 - 2 ramitas de estragón fresco, solamente las hojas
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4835.1 kJ / 1155.6 kcal
- Eiwitten
- 70.9 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 92.9 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1254.1 mg
Alternatieve recepten
Salsa holandesa TM6
15 Min
Filete Wellington
14h
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4 Std. 10 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 Std. 45 Min
Espuma de frutos rojos
10 min
Filete Wellington
2h 10min
Palanqueta de cacahuate TM6
1hod. 30min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Salsa de caramelo TM6
1hod. 30min
Stroganoff de res TM6
1 Std.