Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
of 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
of 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracciatello-mandlový dezert
5 Min
Hrušky v červeném víně
Pas d’évaluation
Banánový dort s vaječným likérem
11h 40min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Pas d’évaluation
Meruňkový likér
25 min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2sa 40 dk
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10 min
Chai sirup
35 λεπτ.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Mini cheesecaky ve skleničce
4 godz.