Compatibele versies
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé di formaggio di capra e porri
- burro per ungere
- 40 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di formaggio fresco di capra
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli separati dagli albumi
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (5 mm)
- 50 g di peperoni rossi, a cubetti (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di formaggio fresco di capra
- 125 g di yogurt
- 6 gambi di erba cipollina fresca, a rondelle
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birchermüesli
1h 10 min
Stelle alla cannella
1j 30 menit
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10 min
Gelato al rabarbaro
36 Std. 25 Min
Baguette
4 Std.
Omini di pasta (Grittibänze)
2j 10 menit
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1j 30 menit
Tajine di agnello con albicocche e miele
1j 30 menit
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2j