Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle rosse, a metà, dipende dalla grandezza o in quarti
- 100 g di sedano, a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 500 g di carne trita di manzo
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 848 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 12.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Risotto alla milanese
30 min
Polpette al sugo
45 min
Besciamella
15min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa al pomodoro
25 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Pasta in brodo
35 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min