Apparaten en accessoires
Pasta choux
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 piezas
Ingrediënten
-
150 g de agua
-
80 g de mantequilla sin sal en trozos
-
1 pizca de sal
-
2 cditas de azúcar (10 g)
-
120 g de harina
-
3 huevos aprox. (50-60 g cada uno)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 18 piezas
Natrium
347.7 mg
Eiwitten
29.3 g
Calorieën
5135.3 kJ /
1227.4 kcal
Vetten
78.3 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
45.4 g
Koolhydraten
100.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
El Libro Básico
205 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta choux
20min
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15min
Crema pastelera
10min
Pasta quebrada
5min
Pay de pasta filo de pistaches y almendras
1u. 15min
Crema pastelera
10min
Choux y eclairs
1u. 30min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Profiteroles
2u. 15min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Ganache de chocolate
15min
Rompope
1u. 30min