Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de duraznos y placas de masa hojaldre
- 8 duraznos medianos
- 50 g de azúcar refinada
- 5 g de jugo de limón
- 1 rama de albahaca
- 300 g de masa hojaldre o masa danesa
- 3 cdas de azúcar refinada, para espolvorear
Mousseline
- 1 vaina de vainilla fresca
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 200 g de mantequilla sin sal
Crema de queso y miel
- 190 g de queso crema
- 40 g de miel
Montaje
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- azúcar glass, para espolvorear
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2024.8 kJ / 482.1 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza - Demo - presentadores
30 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Masa choux
2 Std.
Galletas de mermelada
1 godz. 30 min
Pastel de durazno y ciruela
1h
Dulces con sorpresa de nuez
1h
Sopapilla
1h 10 min
Strudel de manzana
1h 45 min
Macarrones de chocolate
24 Std.
Masa para pay
40 min
Pizza
1h
Pay de limón
3h 30 min