Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco (optioneel)
- 400 g de jitomate, en trozos
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de agua
- 800 g de papas, en trozos (3-4 cm)
-
6
filetes de merluza (120-200 g cada uno)
of 6 filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g cada uno) - sal fina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Carne de res a la jardinera
40min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pollo a la cazadora
40min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Pescado empapelado con verduras
1 godz. 15 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Estofado de pescado
1h 10min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45min
Guarnición de papas
30 min