Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz neutral oil, divided
- 17 ½ oz yellow onions, cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided
- 2 oz beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- ½ oz Dijon mustard
- ½ oz honey
- 1 oz Worcestershire sauce
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 39.4 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
All-Purpose Meat Rub
5min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min