日式鲷鱼清汤

日式鲷鱼清汤

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨
    130 克
  • 矿泉水
    450 克
  • 日本清酒
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 京葱 取葱白切丝
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 人份

Natrium 163.9 mg
Eiwitten 7.5 g
Calorieën 202 kJ / 48.3 kcal
Vetten 0.3 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 0.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...