Apparaten en accessoires
日式鲷鱼清汤
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
鲷鱼肉 约1条鲷鱼,去头去骨130 克
-
矿泉水450 克
-
日本清酒50 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 取葱白切丝10 克
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 人份
Natrium
163.9 mg
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
202 kJ /
48.3 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
0.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
日式炖煮
10 recepten
China
China