Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g suszonych owoców, mieszanych, np. rodzynek, śliwek, moreli
-
30
g kandyzowanej skórki pomarańczowej
of 30 g kandyzowanej skórki cytrynowej -
30
g soku pomarańczowego
of 30 g soku z cytryny - 140 g mleka, plus dodatkowa ilość do posmarowania ciasta
- 40 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 150 g cukru
- 400 g mąki pszennej
- 60 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy
- 3 jajka
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1138.3 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 25.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto kardamonowe z syropem z limonki
1h 35min
Ciasto frangipane
1h 45min
Babka makowa
1h 20min
Koncentrat bulionu z kaczki
20min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3h 20min
Cynamonowe smores
1h 50min
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45 Min
Ciasto herbaciane
1 godz. 15 min
Bułeczki z krzyżykiem (Hot Cross Buns)
3u. 50min
Świąteczne ciasto z bakaliami
4 Std. 10 Min
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2h 15min
Babka drożdżowa z lukrem
2 Std. 50 Min