Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g suszonych owoców, mieszanych, np. rodzynek, śliwek, moreli
-
30
g kandyzowanej skórki pomarańczowej
of 30 g kandyzowanej skórki cytrynowej -
30
g soku pomarańczowego
of 30 g soku z cytryny - 140 g mleka, plus dodatkowa ilość do posmarowania ciasta
- 40 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 150 g cukru
- 400 g mąki pszennej
- 60 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy
- 3 jajka
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1138.3 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 25.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Keks
2 godz. 30 min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1h 10min
Gulasz z polentą
2h
Wielkanocna pascha z pistacjami
13u.
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2 godz. 15 min
Drożdżówki Gibassier
2 godz. 10 min
Kanadyjskie ciasto owocowe
1h 30min
Ciasto herbaciane
1 godz. 15 min
Babka drożdżowa z lukrem
2h 50 min
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Babka makowa
1 godz. 20 min
Ciasto marchewkowe z kardamonem i kremem z tahini
4h 45 min