Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 250 g gorzkiej czekolady, min. 70 % kakao, pokrojonej na kawałki
- 250 g migdałów, blanszowanych
- 250 g cukru trzcinowego
- 250 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 6 jajek
- 1 łyżka proszku do pieczenia, bezglutenowego (patrz wskazówka)
- 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
- 50 g likieru migdałowego, np. amaretto (opcjonalnie)
Polewa
- 100 g gorzkiej czekolady, min. 70 % kakao, pokrojonej na kawałki
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 2465.9 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 44.8 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 136.6 mg
Alternatieve recepten
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Sernik gianduia
11sa
Bezglutenowy tort orzechowy z kremem kawowym
1h 50min
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2hod.
Babka orzechowa
1hod.
Makaroniki migdałowe
35 min
Brownie z tahini
45 min
Ciasto migdałowe z Santiago
1hod. 30min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 Std. 10 Min
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1h 50min
Lamingtony bez pieczenia
1hod.