Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre doux, détaillé en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 50 g de beurre mou
- 75 g de sucre en poudre
- 75 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2308 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Gâteau tout citron
55min
Amaretti aux abricots
30min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Pain de Gênes
1h
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Croustade aux pommes
50min
Cake orange-pavot
1h 15 min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1 godz. 45 min
Cheesecake praliné
4h
Cheesecake au citron et pavot
24h