Folar de Páscoa com recheio de avelãs
TM6 TM5 TM31

Folar de Páscoa com recheio de avelãs

4.7 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g avelã
  • 8 g açúcar baunilhado (1 saqueta)
  • 200 g natas
  • 250 g açúcar
  • ½ limão (casca, só a parte amarela)
  • 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
  • 130 g leite
  • 40 g fermento de padeiro fresco
  • 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 4 ovos
  • Sal q.b.

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2897.1 kJ / 692.4 kcal
Eiwitten
16.1 g
Koolhydraten
82.1 g
Vetten
35 g
Verzadigd vet
14.3 g
Vezels
4.7 g
Natrium
94.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten