Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g batata cortada em pedaços
- 400 g pera-rocha cortada em cubos pesquenos
- 2 c. chá de sal
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 15 g mostarda de Dijon
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ¼ c. chá de noz-moscada
- 1 c. chá de crème fraîche p/ servir (optioneel)
- 1 pitada de piripíri em flocos p/ servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 559.4 kJ / 133.7 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 829.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de legumes versátil
45 min
Sopa de ovo
45 min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 min
Sopa de brócolos
15 min
Sopa de abóbora e hortelã
40 min
Sopa cremosa de ervilhas
40 min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 min
Creme de espinafres
40 min
Sopa de brócolos e rúcula
40 min
Sopa de alho-francês
40 min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40 min