Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Milch
-
20
g frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 350 g Weissmehl, etwas mehr zum Bestäuben
- 4 Eier
- 60 - 100 g Zucker
- 1 TL Salz
- 170 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Sandwichbrot
3 Std.
Zigerkrapfen
1 godz. 45 min
Toastbrot
3 Std.
Mayonnaise
5 Min
Löffelbiskuits
40min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30min
Zitronentarte mit Baiserhaube
2h 30min
Pastateig
1h
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30min
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min