Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Milch
-
20
g frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 350 g Weissmehl, etwas mehr zum Bestäuben
- 4 Eier
- 60 - 100 g Zucker
- 1 TL Salz
- 170 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1h
Muffins mit Schoggi aus dem Egg poacher
40 min
Bananencake
1h 50min
Weizenbrot Betty
4 godz. 35 min
Konditorcreme
15min
Honig-Glace
17h 45min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std.
Brioche
1h 50min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Madeleines
1h
Rosmarin Focaccia
2h 30min