Apparaten en accessoires
Feurige Grabsteine
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
50 Stück
Ingrediënten
-
Wasser30 g
-
Crème fraîche120 g
-
Eidotter2
-
frische Germ10 g
-
Zucker½ TL
-
Weizenmehl, glatt300 g
-
Butter in Stücken125 g
-
Paprikapulver1 TL
-
Cayennepfeffer2 TL
-
Salz1 TL
-
Ei (Größe M)1
-
2 - 3 TL Sesamsamen, schwarzMohnsamen2 - 3 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
1 g
Calorieën
224 kJ /
53 kcal
Vetten
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2u. 15min
Swirl Cookies
1u. 35min
Kleinhirn
30min
Fruchtiges Schlangengrab
1u. 30min
Knoblauchknochen
1u.
Käsestangerl
35min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1u.
Luftige Schokoriegel
1u. 20min
Speck-Spieße
1u. 30min
Zimtschneckchen
3u.
Fedlkoch
10u. 35min
Garten Focaccia
2u. 10min