Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 250 g brązowego cukru
- 70 g wody
- 30 g masła zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 50 g octu, do Mycia Wstępnego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krówki toffi
2h
Słodkie migdały w karmelu
20min
Karmelowe toffi
2h
Orzeszki ziemne w karmelu
1h 30min
Lody z solonym karmelem
14h
Jogurt kokosowy (wegański)
12h 25 min
Sos karmelowy
1h 30min
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Plaster miodu
1h 30min
Bezy klasyczne
3 Std. 15 Min
Gęsty budyń – 600 g
15min
Gęsty budyń – 1100 g
15min