Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych
- 200 g sera z niebieską pleśnią, typu Lazur, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 330 g mąki pszennej
- 180 g masła, zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 3 żółtka
- 1 szczypta soli
- 5 gruszek (ok. 130 g każda), dojrzałych, ze skórą, bez gniazd nasiennych
- imbir, suszony, mielony, do oprószenia tartaletek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1827.5 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Włoskie mini pasqualine z jajkiem przepiórczym
1 Std. 30 Min
Tartaletki z truskawkami
1h 20 min
Naleśniki zapiekane z kurkami i ricottą
1h 10 min
Mini tarty
1 Std. 45 Min
Ptysie z musem z zielonego groszku
2h
Ptysie z kozim serem, miodem i tymiankiem
2h 30min
Mini tarty z kremem cytrynowym
3h 15 min
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1 Std. 30 Min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1h 40 min.
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2h 30min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5 godz.
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1h