Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych
- 200 g sera z niebieską pleśnią, typu Lazur, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 330 g mąki pszennej
- 180 g masła, zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 3 żółtka
- 1 szczypta soli
- 5 gruszek (ok. 130 g każda), dojrzałych, ze skórą, bez gniazd nasiennych
- imbir, suszony, mielony, do oprószenia tartaletek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1827.5 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2h 50 min
Tartaletki z mrożonym kremem cytrynowym
3 Std. 50 Min
Focaccia z brokułami i anchois
2 Std. 15 Min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1 godz. 30 min
Wieniec z halloumi i rozmarynem
1 Std. 50 Min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3 Std.
Tartaletki z truskawkami
1 godz. 20 min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 Std. 20 Min
Tarta prowansalska
1 Std. 15 Min
Pełnoziarnista tarta z łososiem, szpinakiem i pomidorkami
1 Std. 45 Min
Tarta z kurczakiem
1 Std. 55 Min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5 Std.