Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaio di malto di orzo
of 1 cucchiaino di zucchero -
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8g) - 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
-
1 - 2
cucchiai semi di sesamo (optioneel)
of 1 - 2 cucchiaio semi di papavero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.03 g
Alternatieve recepten
Crackers all'olio extravergine di oliva
3h
Grissini torinesi
1h 35 min
Pane scugnizzo
2h
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Crackers al rosmarino
3h
Grissoni rustici saporiti
1 godz. 40 min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Grissini di pane
4h
Crackers all'acqua
3h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Mantovanine
2h 45 min