Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 250 g grüner Spargel, dünne Stangen, Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe, jung, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pinienkerne
- 150 g Cherry-Tomaten
- 10 g Zucker
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 5-6 Stück)
- 80 g Rucola, geputzt
- 80 g Ziegenfrischkäse, in Stücken (z. B. 2 Ziegenfrischkäsetaler von Picandou)
- ¼ - ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 837 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Salat mit Steak-Streifen
35min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1h
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45 min
Garnelen-Gemüse-Salat
40 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 godz. 35 min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Champignon-Rucola-Salat
30 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 min