奶油蘑菇烩牛肉

奶油蘑菇烩牛肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 橄榄油
    40 克
  • 菲力牛排 切长条(1公分x1公分x4公分)
    600 克
  • 鲜磨黑胡椒
    2 小撮
  • 1 茶匙
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 蒜瓣
    1 个
  • 新鲜综合菌菇 切块
    250 克
  • 30 克
  • 玉米粉 (淀粉)
    10 克
  • 肉高汤酱
    ½ 茶匙
    ½ 块 肉高汤块, (0.5公升)
  • 英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱如第戎芥末
    1 茶匙
  • 鲜奶油
    200 克
  • 酸黄瓜 (optioneel) 切条
    50 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 36 g
Calorieën 1871 kJ / 449 kcal
Vetten 31 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...