Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 克 橄榄油
- 100 - 150 克 综合香料蔬菜 ,拌炒用(如洋葱、小红葱、蒜苗),切块(2公分)
- 350 - 400 克 淡色综合蔬菜 (如西葫芦、红萝卜、南瓜、番薯、西芹根、欧防风),切块(2公分)
-
50
克 冷冻综合蔬菜 (optioneel)
of 50 克 冷冻豌豆 (optioneel) - 700 - 800 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
of 1 块 蔬菜高汤块 (0.5公升) -
½ - 1
茶匙 盐
of ½ - 1 汤匙 酱青 - 60 - 80 克 意大利面 ,干燥,煮汤用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g