Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 50 g açúcar
- 800 g meloa, mais q.b. p/ guarnecer em bolas
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 20 g mel
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 100 g queijo mascarpone
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de chocolate branco e morangos
2 godz. 10 min
Gelado de requeijão e doce de abóbora
8h 55min
Mousse de maracujá
10 min
Mousse de maçã
8h 20min
Mousse de chocolate com natas
4h
Mousse de amêndoa
2 Std.
Mousse rápida de framboesa
15 min
Mousse fresca de limão
2 godz. 10 min
Gelado de morango e leite condensado
5 Min
Leite-creme conventual
15 min
Mousse de café e leite condensado
4h
Mousse de lima com chocolate
2 Std.