Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Schweinefilet, gewürfelt (2 cm)
- 250 g Sauerkraut, abgetropft
- 250 g Champignons, halbiert, größere geviertelt
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
- 60 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 1 EL Thymianblättchen, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1471 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Rindfleischstew
1h 40 min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10 min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 min
Kasseler Gulasch
40 min
Sauerkrautsuppe
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20 min
Mexikanischer Feuertopf
45 Min
Krautfleisch
1h 40 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min
Malzbiergulasch
1h 15min