Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillepudding
- 500 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Boden
- 60 g Butter, in Stücken
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 150 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
Puddingcreme und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1974 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
DDR - Soljanka
1sa
Würzfleisch (Ragout fin)
1sa
Sächsische Quarkkeulchen
3sa
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Christstollen, klassisch
4 Std.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2sa 15 dk
Böhmische Knödel
1sa
Eierschecke
7 Std.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2 Std.
Soljanka
45 Min