Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puddingcreme
- 400 g Milch
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 2 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 150 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1271 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Lausitzer Hefeplinsen
1 godz. 25 min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Böhmische Knödel
1h
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55 min
Eierschecke
7 godz.
Mohnstollen
26 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Soljanka
45min