Apparaten en accessoires
Eierschecke
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 30min
12 Stücke
Ingrediënten
Puddingcreme
-
Milch400 g
-
Zucker150 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Eier getrennt5
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
Quarkcreme
-
Magerquark750 g
-
Eier2
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Zucker150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
13 g
Calorieën
1271 kJ /
304 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 Std. 30 Min
Selterskuchen
2 Std.
Soljanka
45 Min
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
Eierschecke
7 Std.
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
DDR - Soljanka
1 Std.
Senfeier
1 Std. 5 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.