Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 120 g Cornflakes, ungesüßt
- 150 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz, etwas mehr für die Hendlstücke
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Currypulver, mild
- 1 TL Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 566 mg
Alternatieve recepten
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40 min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40 min
Chimichangas
45 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 godz.
Käsestangerl
35 min