Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 20 g Rucola
- 80 g körniger Frischkäse
- 20 g Ajvar
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 134 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Feta-Creme
10 Min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25min
Landei auf hoher See
10 Min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Paprika-Walnuss-Dip
5min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 Min
Lachs-Dip
5min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 Min
Radieschen-Dip
10 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 Min