Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 70 g de mantequilla
- 30 g de tuétano en trozos
- 350 g de arroz arborio
- 100 g de vino blanco seco
- 950 g de caldo de carne caliente
- 1 - 2 hebras de azafrán
- 40 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1955 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Risotto
30min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Fondue suiza de queso
15min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto al limón
25min
Risotto affumicato
30min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con boletus
30min