醬燒酥豆腸

醬燒酥豆腸

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 100 克
  • 乾香菇
    10 克
  • 豆腸 切段(約3公分)
    180 克
  • 切片
    10 克
  • 10 克
  • ½ 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切片
    5 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 黑麻油
    1 大匙
  • 九層塔 只取葉子
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 25 g
Calorieën 1233 kJ / 300 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...